No starter will be served alone, exepted *
(One of the best ham in the world ! from Pyrénées’s Black french pigs reared in freedom and feeds on acorns Oaks).
Hazelnuts pieces, hazelnut oil, salad
Butter with white wine, parsley and Bayonne ham
Smoked duck breast, cutlet of fresh snacked duck liver, duck breast
Salad, fresh tomatoes, fried potatoes, duck confit, gizzards of confit poultry, smoked magrets duck, duck foie gras, hazelnut oil
Salad, fresh tomatoes, fried potatoes, bread crouton, Bayonne ham, goat cheese, nut, nut oil
Only Served "Bloody" or "Blue"
Pepper sauce, pommes gersoises, green salade
Starter, Main and Dessert
A l'inspiration du moment
Orange, pomme, mangue, goyave, multifruits…
Apéritif Gersois composé de jus de fruit et Armagnac
Liqueur d’Armagnac à l’orange et Vin sauvage
Rouge ou blanc
Crème d’Armagnac, caramel
Vieilli en fût de Chêne de 1990 à 2017, date de sa mise en bouteille
Vieilli en fût de Chêne de 2000 à 2019, date de sa mise en bouteille
Demandez la liste des vins rouge au verre, du jour. A partir de 8 € le verre de 15 cl…
Château Gendre
Domaine des Carmels - Vin Bio à découvrir ! AOC
Bordeaux Médoc - Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Colombaud, Merlot
Château La Grezette
Malbec et Merlot
Charnu, rond et fruité
Domaine Singla - A découvrir - Coup de cœur de la cheffe Sissi !
Charnu - Fruité - Rond - Tannique / Cinsault, Granache, syrah
Vieilles vignes 2016 - Famille Birot Paysans vignerons
Château Lagrezette
Vignoble du Piémont Pyrénéen - Famille Lihour
( sur un Foie gras ou un dessert )
Selon approvisionnement